لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ تهران ۰۷:۴۱
پیت هگست، وزیر دفاع ایالات متحده (راست) در دیدار با همتای اسرائیلی خود، اسرائیل کاتز در پنتاگون
پیت هگست، وزیر دفاع ایالات متحده (راست) در دیدار با همتای اسرائیلی خود، اسرائیل کاتز در پنتاگون

زنده تمجید آمریکا و اسرائیل از موفقیت حملات به تاسیسات ایران؛ هشدار ترامپ به بریکس

به‌روز شده

پوشش زندۀ خبرهای درگیری و جنگ اسرائیل و ایران که بامداد ۲۳ خرداد با حملات گستردهٔ هوایی اسرئیل آغاز شد و همچنان در وضعیت آتش‌بس شکننده قرار دارد.

۰۳:۲۴ ۲۵.۴.۱۴۰۴

ترامپ: ایران مایل به مذاکره است، من عجله‌ای ندارم

رئیس جمهور ایالات متحده می‌گوید ایران مایل به بازگشت مذاکرات هسته‌ای است اما «من عجله‌ای ندارم».

دونالد ترامپ بامداد چهارشنبه گفت: «آنها [مقام‌های ایران] مایل به گفت‌وگو هستند. من عجله‌ای برای گفت‌وگو ندارم چون سایت آنها را نابود کردیم.»

آقای ترامپ بار دیگر حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران به ویژه سایت فردو را موفقیت‌آمیز و موجب «نابودی» برنامه اتمی تهران خواند و گفت: «باید همه چیز را از اول شروع کنند؛ در واقع در حدی نابود شده که دیگر قابل استفاده نیست و باید کوه دیگری را انتخاب کنند.»

تهران و واشینگتن در ماه‌های گذشته پنج دور مذاکرات هسته‌ای برگزار کردند و دور ششم آن که قرار بود ۲۵ خرداد در مسقط برگزار شود به دنبال حمله اسرائیل به ایران لغو شد.

در روزهای اخیر مقام‌های ایران گفته‌اند تنها در صورت تضمین آمریکا به عدم تکرار حملات خود به ایران حاضر به بازگشت به مذاکرات هستند. عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، نیز چند روز پیش گفت: «ما تعیین می‌کنیم چه زمانی، چگونه، تحت چه شرایطی و با چه روشی به میز مذاکرات بازگردیم.»

۰۳:۰۴ ۲۵.۴.۱۴۰۴

هشدار پلیس ضدتروریسم بریتانیا درباره افزایش عملیات ایران، روسیه و چین در این کشور

دو مقام پلیس ضدتروریسم بریتانیا اعلام کردند که ایران، روسیه و چین پشت اکثر اقدامات خصمانه دولتی هستند که این کشور با آن مواجه است.

دومینیک مورفی، رئیس واحد مبارزه با تروریسم پلیس متروپولیتن، روز سه‌شنبه گفت اقدامات خصمانه دولتی، از قبیل جاسوسی، خرابکاری و هدف قرار دادن مخالفان، بسیار بیشتر از حد انتظار در بریتانیا افزایش یافته است.

او همچنین گفت که ایران و روسیه برای انجام اقدامات خود از تبهکاران، و حتی کودکان و نوجوانان، استفاده می‌کنند.

ویکی ایوانز، هماهنگ کننده ارشد ملی مبارزه با تروریسم بریتانیا، نیز به خطراتی اشاره کرد که «به ویژه در محیط‌های آنلاین می‌تواند به راحتی جوانان را هدف قرار دهد».


۰۱:۱۵ ۲۵.۴.۱۴۰۴

شرکت گاز ایران: هیچ گونه شواهدی از «اقدامات خرابکارانه یا تروریستی» در انفجارها مشاهده نشد

یک مقام شرکت ملی گاز ایران می‌گوید انفجار‌های مربوط به گاز ارتباطی با «اقدامات خرابکارانه یا تروریستی» ندارند.

علیرضا شکوهیان، مدیر پدافند غیرعامل شرکت ملی گاز ایران، روز سه‌شنبه گفت حوادث مربوط به گاز از سال ۱۳۹۹ به بعد روند افزایشی داشته است.

او با اشاره به اینکه «۹۰ درصد» حوادث و انفجارهای گاز در ایران در داخل منازل رخ می‌دهند گفت که این حوادث «ریشه در عوامل داخلی، فنی یا مصرف نادرست داشته است».

گزارش این مقام شرکت گاز که عمدتا ذکر آمار حوادث گازی در سال‌های اخیر بود اولین واکنش این شرکت به انفجارهای اخیر در شهرهای مختلف ایران قلمداد می‌شود.

در روزهای اخیر شماری از شهرهای ایران شاهد انفجارها و آتش‌سوزی‌هایی بود که علت شماری از آنها نشت گاز اعلام شد و تردیدهایی برانگیخت. روزنامه شرق روز سه‌شنبه گزارشی با عنوان «چرا مردم دلیل رسمی انفجارهای گاز را باور نمی‌کنند؟» منتشر کرد.


۰۱:۰۶ ۲۵.۴.۱۴۰۴

مطهره گونه‌ای، فعال دانشجویی، با وثیقه آزاد شد

مصطفی نیلی، وکیل دادگستری، اواخر شامگاه سه‌شنبه خبر داد که مطهره گونه‌ای، فعال دانشجویی، با تودیع وثیقه دو میلیارد تومانی از زندان آزاد شد.

مطهره گونه‌ای ۲۴ خرداد، یک روز پس از آغاز حملات اسرائیل به ایران، توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد و بنابر گزارش‌ها، در بند ۲۰۹ زندان اوین محبوس بود.

پس از حمله اسرائیل به زندان اوین و انتقال زندانیان این زندان به بازداشتگاه‌های دیگر، خانواده این زندانی تا مد‌ت‌ها از وضعیت او بی‌خبر بودند.


۰۱:۰۰ ۲۵.۴.۱۴۰۴

انتشار تصاویر دوربین‌های ترافیکی از لحظات پس از حمله اسرائیل به تجریش

شبکه یک سیمای جمهوری اسلامی شامگاه سه‌شنبه با انتشار ویدئویی، آن را مربوط به تصویر دوربین‌های ترافیکی میدان قدس تجریش «لحظاتی پس از حمله موشکی» اسرائیل به این میدان عنوان کرد.

در ویدئویی که از برنامه «ثریا» پخش شد، حفره‌های پر از آب که پس از انفجار پدید آمده و تلاش مردم حاضر در محل برای نجات آسیب‌دیدگان دیده می‌شود.

انفجار در میدان قدس تجریش بعدازظهر ۲۵ خرداد، سومین روز جنگ اسرائیل و ایران، رخ داد.

۲۳:۰۵ ۲۴.۴.۱۴۰۴

گفت‌وگو با علی واعظ؛ پروندهٔ هسته‌ای ایران در برزخ «ماشه» و دیپلماسی

با نزدیک شدن به ضرب‌الاجل تعیین‌شده از سوی تروئیکای اروپایی (فرانسه، بریتانیا و آلمان) برای فعال‌سازی مکانیسم «ماشه» علیه ایران تا پایان اوت ۲۰۲۵، پروندهٔ هسته‌ای ایران بار دیگر به کانون توجهات بین‌المللی تبدیل شده است.

تهدید به بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل، همزمان با تأکید مقامات اروپایی بر لزوم بازگشت به دیپلماسی، پرسش‌هایی اساسی درباره مبنای حقوقی این اقدام، تبعات سیاسی، اقتصادی و امنیتی آن، و آینده روابط ایران و اروپا مطرح کرده است.

در گفت‌وگو با علی واعظ، تحلیلگر ارشد گروه بین‌المللی بحران در واشینگتن، نخست از او پرسیدیم که تهدید اروپا به اجرای مکانیسم ماشه چقدر جدی است؟

گفت‌وگو با علی واعظ؛ پروندهٔ هسته‌ای ایران در برزخ «ماشه» و دیپلماسی
please wait

No media source currently available

0:00 0:07:16 0:00
لینک مستقیم
۲۱:۱۷ ۲۴.۴.۱۴۰۴

نخست‌وزیر عراق: اسرائیل به احتمال زیاد دوباره به ایران حمله می‌کند

نخست‌وزیر عراق می‌گوید احتمال قوی می‌رود که بنیامین نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند تا مانع از برقراری ثبات در منطقه شود و همزمان قدرت خود را تحکیم بخشد.

محمد شیاع السودانی در مصاحبه‌ با روزنامه عرب‌زبان «الشرق الاوسط» گفت: «همه می‌دانند که نتانیاهو توافق‌های آتش‌بس در غزه و لبنان را نقض کرده است. احتمال بسیار قوی وجود دارد که بار دیگر به ایران حمله کند».

او افزود به نظر می‌رسد استراتژی سیاسی نخست‌وزیر اسرائیل «ادامه درگیری‌های منطقه‌ای برای حفظ جایگاه سیاسی‌اش است».

آقای سودانی خاطرنشان کرد: در جریان جنگ ۱۲ روزه بین ایران و اسرائیل، رهبری عراق نگران «ثبات منطقه‌ای» و وضعیت مرزهای خود بود. «نمی‌توان شاهد سوختن کشور همسایه بود و اطمینان داشت که شعله‌ها به سمت شما نخواهد آمد».

اسرائیل روز ۲۳ خرداد حمله‌ای همه جانبه به تأسیسات هسته‌ای، نظامی و همچنین فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای ایران انجام داد و ایران یک روز بعد با پرتاب موشک و پهپاد به آن واکنش نشان داد. ایالات متحده روز اول تیرماه به این کارزار پیوست و سه تأسیسات مهم فردو، نطنز و فرآوری اورانیوم اصفهان را بمباران کرد.

جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل سرانجام با میانجی‌گری دونالد ترامپ به آتش‌بس منجر شد، هرچند شکننده توصیف شده است.

دولت ائتلافی بنیامین نتانیاهو هم اکنون با بحران سیاسی روبرو شده و شماری از احزاب کوچک مذهبی اولتراارتدوکس خروج خود را از دولت اعلام کرده‌اند. اعتراض آن‌ها به یک لایحه پیشنهادی است که معافیت طلاب مذهبی از سربازی در ارتش را لغو خواهد کرد.

۲۰:۲۵ ۲۴.۴.۱۴۰۴

روایت دانیال مقدم خوانندۀ معترض از حملۀ اسرائیل به زندان اوین و متواری شدنش

دانیال مقدم، خوانندۀ معترض، در پیامی ویدئویی به شرح آن‌چه پس از حملۀ اسرائیل به زندان اوین بر او گذشت پرداخته است.

آقای مقدم که پیش‌تر با اتهاماتی نظیر «تبلیغ علیه نظام» و «تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت ملی و خارجی» به نصب «پابند الکترونیکی» محکوم شده بود، می‌گوید اول تیرماه، یک روز پیش از حملۀ اسرائیل به زندان اوین، پس از حضور در دادسرای این زندان، بازداشت و به بخش قرنطینه منتقل شد.

او افزود که بر اثر موج انفجار و شرایط حملۀ هوایی اسرائیل در روز دوم تیرماه، «ناخواسته از زندان متواری شده است».

آقای مقدم در این ویدئو از مسئولان می‌خواهد که زندانیان سیاسی، مدنی و محیط زیست را آزاد کنند و برای او قرار منع تعقیب صادر شود.


۱۵:۱۱ ۲۴.۴.۱۴۰۴

صدور حکم بازداشت رسمی مظنون به جاسوسی برای ایران در آلمان

دادستانی آلمان روز سه‌شنبه اعلام کرد یک شهروند دانمارکی مظنون به جاسوسی برای ایران که از دانمارک به آلمان منتقل شده بود، با حکم قاضی دادگاه عالی فدرال شهر کارلسروهه به شکل رسمی بازداشت شد و تا زمان محاکمه در بازداشت خواهد ماند.

این فرد متهم است که به نمایندگی از یک سرویس اطلاعاتی ایران اقدام به تحت نظر گرفتن نهادها و افراد یهودی در برلین کرده که احتمالاً در چارچوب آماده‌سازی برای حملات بوده است.

این مرد ۵۳ ساله که تبار افغان دارد، حدود سه هفته پیش در شهر آرهوس دانمارک به درخواست مقامات آلمانی بازداشت و به آلمان مسترد شد.

برخی نشریات آلمانی ادعا کرده‌اند که نیروی قدس سپاه پاسداران این مظنون را برای جمع‌آوری اطلاعات اجیر کرده بود.

ایران اتهامات ارتباط با این مرد و جاسوسی وی برای تهران را به شدت رد کرده است.


۱۲:۵۷ ۲۴.۴.۱۴۰۴

توقف فعالیت یک میدان نفتی در کردستان عراق در پی حمله پهپادی

گزارش‌ها حاکی از آن است که یک حمله پهپادی در روز سه‌شنبه باعث توقف تولید در میدان نفتی «سرسنگ» در اقلیم کردستان عراق شده است.

رویترز و خبرگزاری فرانسه به شکل جداگانه اعلام کردند در پی انفجار در این میدان نفتی تولید در آن متوقف شده است. وزارت منابع طبیعی اقلیم کردستان عراق می‌گوید این انفجار ناشی از حمله پهپادی بوده است.

هیچ گروهی تاکنون مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است، اما منابع امنیتی اقلیم کردستان به رویترز گفته‌اند که تحقیقات اولیه نشان می‌دهد پهپاد از مناطقی که تحت کنترل شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران است، آمده است.

وزارت منابع طبیعی اقلیم کردستان این حادثه را «حمله تروریستی» توصیف کرد اما جزئیات بیشتری ارائه نداد.

یکی از مهندسان نفت حاضر در این میدان گفت که دود غلیظی از میدان نفتی سرسنگ در منطقه دهوک در شمال عراق به هوا برخاسته بود.

شرکت «اچ‌کی‌ان» که بهره‌بردار این میدان است، اعلام کرد توقف تولید به دلیل تلاش آتش‌نشانان برای مهار آتش بوده و مدتی بعد افزود که تیم‌های واکنش اضطراری توانسته‌اند خسارت را کنترل کنند.

روز دوشنبه نیز دو پهپاد در میدان نفتی «خورمالا» در نزدیکی شهر اربیل سقوط کردند و خسارت‌هایی به بار آوردند.

بیشتر

XS
SM
MD
LG